top of page

Wine Fest 
Usein kysyttyä

Mistä saan lippuja?

www.tiketti.fi osoitteesta voit lunastaa tapahtumaan lippuja.

1pv lippu - 22e (sis. palvelumaksun 2,5e)

2pv lippu - 37e (sis. palvelumaksun 2,5e)

huom. lippu ei sisällä juomia.

Viinitasting liput - https://holvi.com/shop/gastropubbetony

 

Voiko lippuja ostaa paikan päältä?

Kaikki liput ostetaan www.tiketti.fi:stä. Lipunmyynti jatkuu koko tapahtuman ajan, niin kauan kuin niitä riittää. Suosittelemme ostamaan lipun hyvissä ajoin, jotta voit varmistaa paikkasi Wine Festeille.

 

Millainen tapahtuma on?

Wine Fest on rento kesäinen viinitapahtuma, jossa pääset tutustumaan laajaan valikoimaan erityylisiä viinejä monesta eri maasta. Tapahtumassa pääset myös tutustumaan itse viinituottajiin ja viinitalojen edustajiin, joita saapuu tapahtumaan (pois) useammasta Euroopan maasta.

 

Missä tapahtuma järjestetään?

Tapahtuma rakentuu aivan Kouvolan ytimeen, Kouvolan teatterin sisätiloihin ja kansalaisopiston etupihan viheralueelle. Tuomme rattoisan kesäfestivaalin humua Kouvolan keskustaan.

Osoite: Salpausselänkatu 38, 45100 Kouvola.

 

Onko kyse ulko- vai sisätapahtumasta?

Molemmista. Sisätiloista löydät suurimman osan viinipisteistä, tapas pisteen, viinitastingit ja cocktail baarin. Piha-alueelta löydät rutkasti katettua kesäfestivaalialuetta istumapaikkoineen, kuin myös viinipisteitä ja Panimo Hopan tiskin.

 

Löytyykö muutakin, kuin viiniä?

Tapahtumasta löydät viinien lisäksi myös cocktaileja, väkeviä, olutta ja muita alkoholi- ja virvoitusjuomia.

Tapahtumassa myydään pääsääntöisesti viiniä, mutta löydät myös muita alkoholi- ja virvoitusjuomia paikan päältä. Tapaksia ja pientä purtavaa löytyy myös.

 

Onko tapahtumassa musiikkia?

Tapahtumassa tunnelmaa luo Wine Fest Dj Anselmi Kuusisto. Hän loihtii mukavaa kesäfestivaalin tunnelmaa koko tapahtuman ajaksi.

 

Saanko tapahtumasta viinilasin?

Saat viinilasin käyttöösi koko tapahtuman ajaksi. Lasi tulee palauttaa palautuspisteelle tapahtumasta lähtiessä.

 

Millainen tapahtuma on kyseessä?

Wine Fest on rento hyvänmielen kesäfestivaali, jossa pääset nauttimaan maukkaasta viinikattauksesta ja muista juomista, kuin myös nauttimaan kaupunkifestivaalin humusta. Tule juuri sellaisena, kun olet.

 

Miten tapahtumassa toimitaan?

Kun saavut pääsylippusi kanssa tapahtumaan, skannaamme sen, joko printatun tai puhelimestasi. Sisätiloissa saat itsellesi viinilasin tapahtuman ajaksi, joka tulee palauttaa lähtiessäsi. Ennenkuin pääset maistelemaan viinejä, tulee sinun ostaa viinilipukkeita.

 

Mikä on viinilipuke?

Viinilipukkeet toimivat viinien maksuvälineinä. Tapahtumassa on paljon viinipisteitä ja näiltä pisteiltä voit ostaa viiniä lipukkeilla: 3cl, 6cl, 12cl tai 16cl. Yhden lipukkeen hinta on 3e/kpl, ja yhdellä lipukkeella saat yhden kaadon viiniä, eli noin 3cl tai 6cl, viinin hintaluokasta riippuen. Cocktail- ja tapas baarissa käy myös normaalisti kortti maksuvälineenä, muilla tiskeillä tarvitset viinilipukkeita. Huomioithan, ettei ostettuja viinilipukkeita voi vaihtaa takaisin rahaksi.

 

Voiko tapahtumasta poistua ja tulla takaisin?

Kyllä voi. Rannekkeella pääsee sisään ja ulos tapahtumasta koko päivän ajan.

 

Onko tapahtumassa narikkaa?

Tapahtumassa ei ole narikkaa.

 

Onko tapahtuma k-18?

Kyllä on. Alle 18-vuotiaita emme päästä sisään edes vanhempien tai valvojan seurassa.

 

Onko tapahtuma esteetön?

Sisätiloissa voit liikkua esteettömästi. Hissin ja Inva- WC tilat löydät myös sisätiloista. Osittain piha-alueella voi myös liikkua esteettömästi, mutta osa teltoista sijaitsee kaltevalla nurmialueella.

TERVETULOA MUKAAN WINE FESTEILLE.

bottom of page